Preview Mode Links will not work in preview mode

Disneyhjørnet

Sep 18, 2020

I denne podcast-serie gennemgår vi en Disneyklassiker ad gangen, og nu er vi nået til Pixar-klassikerne. Pixar og Disney har hele tiden arbejdet tæt sammen og alle Pixars spillefilm er udgivet i samarbejde med Disney. Turen er nu kommet til Græsrødderne. 

Kildemateriale:
https://en.wikipedia.org/wiki/A_Bug%27s_Life


Sep 4, 2020

I denne podcast-serie gennemgår vi en Disneyklassiker ad gangen, og nu er vi nået til Pixar-klassikerne. Pixar og Disney har hele tiden arbejdet tæt sammen og alle Pixars spillefilm er udgivet i samarbejde med Disney. Vi starter selvfølgelig med Toy Story. 

Kildemateriale:
https://en.wikipedia.org/wiki/Toy_Story 


Aug 21, 2020

I denne podcast-serie gennemgår vi en Disneyklassiker ad gangen. Det er meget pudsigt, at der er regionale forskelle på listen over Disneyklassikere, men vi har besluttet at tage dem alle med, så i denne uge skal vi atter et smut til Hundredemeterskoven. 

Kildemateriale:


Aug 7, 2020

I denne podcast-serie gennemgår vi en Disneyklassiker ad gangen. Det er meget pudsigt, at der er regionale forskelle på listen over Disneyklassikere, men vi har besluttet at tage dem alle med, så vi skal tilbage til meget gamle dage sammen med Dinosaurerne, der er klassiker nummer 39 i USA. . 

Kildemateriale:


Jul 24, 2020

I dag er vi på besøg i Andeby hos Anders Christian Sivebæk, hvor vi er blevet inviteret op for at se hans samling og få en snak om Andeby og Disney. 

Du kan finde Anders Christian på Instagram  (https://www.instagram.com/anders_christian_sivebaek/), så du kan følge med i Andeby. 

 

Find os på facebook: